Turistbusser til turistkørsel i ind- og udland

Står du og mangler en turistbus til turistkørsel i ind- eller udland? Vi står klar til at hjælpe dig med planlægningen og den helt rette bus til formålet. Hos Fjordens Taxa & Bus råder vi over en stor flåde af turistbusser i mange forskellige størrelser. Vi mener det derfor, når vi siger, at vi helt sikkert har en turistbus, der passer til lige netop dine behov.

Fjordens Taxa & Bus er bosiddende i Hadsund, men vi tilbyder turistkørsel med vores mange turistbusser i hele landet. Vi har over 40 års erfaring med turistkørsel i både ind- og udland, så vi er eksperter i at planlægge turistkørsel – uanset om du har brug for transport til en lille eller en stor gruppe. Vi finder altid den perfekte løsning til dine behov, så du ikke skal tænke på noget som helst selv.

Vi råder over mange forskellige turistbusser

Hos Fjordens Taxa & Bus kan vi klare alle slags opgaver inden for turistkørsel – både ture i ind- og udland. Vi har nemlig en stor flåde af turistbusser af forskellige størrelser, fra turistbusser med plads til 28 personer til 65 personer – og så har vi også dobbeltdækkerbusser med plads til hele 78 personer. Med vores turistbusser følger en af vores professionelle chauffører med mange års erfaring, så du kan føle dig tryg og bare læne dig tilbage og nyde turen frem til din destination – selvfølgelig altid til den aftalte tid.

Vi har dog ikke kun almindelige turistbusser i vores flåde. Vi har også nogle 4-stjernede turistbusser, hvor du bl.a. kan glæde dig over ekstra benplads. Det er helt klart det bedste valg til de lidt længere rejser, så du kan bruge transporttiden på at slappe af og hygge dig med dine gæster. Derudover tilbyder vi også andre services om bord i vores turistbusser, bl.a. forplejning til turen, så du ikke skal tænke på andet end at nyde køreturen.

Kontakt os og bestil en turistbus

Er du interesseret i at høre mere om turistkørsel med en turistbus – eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på en bestemt tur – så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 98 57 57 10 eller skrive til os på hadsund@pp-bus.dk – og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at planlægge din næste bustur med en af vores turistbusser!