Leje af minibus med chauffør i Hadsund

Står du og mangler transport til en mindre gruppe? Så tilbyder vi leje af minibus med chauffør fra Sjælland til Nordjylland og tilbage igen. Vi har mange års erfaring med planlægning af busture i både små og store busser i ind- og udland, så vi er altid klar til at finde den rette bus og planlægge den perfekte bustur til dig.

Vores minibusser kan – udover en af vores fantastiske chauffører – transportere mellem 1-19 personer. Alt efter antallet af personer kan vores minibusser indrettes med udelukkende sæder eller også med borde, så I alle sammen kan hygge jer under turen med snak, spil eller en lækker frokost. Der er altså rig mulighed for at slappe af og hygge sig i en af vores minibusser, imens I bliver transporteret til jeres ønskede destination – selvfølgelig til den aftalte tid.

leje af minibus

Miljøvenlige og fuldt-udstyrede minibusser

Vores minibusser er af mærket Mercedes Sprinter, og det er simpelthen fordi at vi kun har gode erfaringer med disse minibusser. De kommer fuldt udstyrede og mangler absolut ingenting, hverken når det gælder korte eller lange busture. De er bl.a. udstyret med miljøvenlige dieselmotorer, automatgear, gulvvarme – og endda en lift, hvis der skal transporteres personer i kørestole. Vi har også proppet vores minibus med en masse udstyr til din fordel, så du er garanteret en hyggelig og behagelig rejse hver eneste gang:

  • Klimaanlæg
  • Stereoanlæg med mikrofon
  • Kaffemaskine
  • Køleskab
  • Tonede ruder
  • Hattehylder

Når du lejer en minibus hos os, er der altså godt med plads til både gæster, bagage og medbragt frokost. Hvis du hellere vil have os til at stå for frokosten, så gør vi gerne det. Du kan altså roligt læne dig tilbage og nyde turen.

Kontakt os for leje af minibus

Har du spørgsmål til vores minibusser eller vil du bare gerne have et uforpligtende tilbud på leje af minibus? Uanset hvad, er du altid velkommen til at ringe til os på 98 57 57 10 eller skrive til os på hadsund@pp-bus.dk – og så vender vi tilbage så hurtigt som overhovedet muligt. Vi ser frem til at planlægge din næste bustur med en af vores skønne minibusser!