Handicapbus til borgere med særlige behov

Hos Fjordens Busser er vi specialiserede i kørsel af alle borgere – også borgere med særlige behov. Det gælder både kørsel af handicappede og kørsel af andre med særlige behov, som f.eks. ældre og gangbesværede. Vi ligger i Hadsund, men vi tilbyder handicapkørsel med vores handicapbusser i hele landet – uanset om det er til endagsture eller fast kørsel. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på kørsel med en handicapbus.

Handicapbusser for både få og mange

Vi har en stor flåde af busser, heriblandt også små og store handicapvenlige busser. Vores handicapbusser er udstyret med alt, hvad der skal til for at transportere alt fra gangbesværede til kørestolsbrugere. De har nemlig alle sammen handicaplift og lovpligtig bespænding – og så har de også store skydedøre, så indstigningen er så let som muligt for alle. I modsætning til mange andre busselskaber, råder vi over hele fire store liftbusser, så vi kan transportere både små og store grupper rundt omkring i landet.

Få en fast aftale med os

Vores handicapbusser er fint egnede til at køre handicapkørsel for alt fra specialinstitutioner til aktivitetscentre – og vi elsker at køre faste ruter, da vi på den måde kan knytte os til vores passagerer. Vi vil gerne være din samarbejdspartner til al transport, og med os ved rattet kan du altid være sikker på, at transporten ikke er eller bliver et problem for dig. Vi sætter nemlig altid kvalitet og tillid højt – især når vi kører med borgere med særlige behov.

Vi hjælper dog også gerne til ved ad hoc-opgaver eller ved akutte behov – selvfølgelig med forbehold for, at vi har en ledig handicapbus stående. Vi gør alt, hvad vi overhovedet kan for at opfylde dine ønsker og behov – uanset om der er tale om en enkelt tur eller fast kørsel.

Kontakt os for et godt tilbud på en handicapbus

Har du brug for hjælp til kørsel med en handicapbus i enten det offentlige eller for en privat forening, så kommer vi altid gerne med et uforpligtende tilbud. Du kan altid ringe til os på 98 57 57 10 eller skrive til os på hadsund@pp-bus.dk – og så skal vi nok svare på alle dine spørgsmål og komme med et godt tilbud. Vi glæder os til at planlægge en bustur med en af vores handicapbusser for dig!