En dobbeltdækkerbus gør rejsen til en oplevelse

Står du og mangler transport til en stor gruppe mennesker, f.eks. skoleklasser, medarbejdere eller foreninger? Så er vores dobbeltdækkerbus et godt valg. Det er nemlig den turistbus, der kan transportere flest mennesker fra A til B – og lige netop en dobbeltdækkerbus gør bustransporten til en oplevelse, som både store og små vil elske.

Fjordens Taxa & Bus har hovedsæde i Hadsund, men vi kører i hele landet – og også gerne til udlandet. Vi har over 40 års erfaring med planlægning af bustransport i både ind- og udland – og det det betyder, at vi altid kan tilbyde den rette løsning til lige netop dine behov, uanset om du har brug for en af vores minibusser, turistbusser eller en dobbeltdækkerbus.

Stor og fleksibel vognpark

Hos Fjordens Taxa og Bus råder vi over en stor vognpark med alt fra minibusser til turistbusser – og naturligvis dobbeltdækkerbusser. Det er denne vognpark, der gør det muligt for os at arrangere busture for alt fra de helt små grupper til de store forsamlinger. Vores dobbeltdækkerbusser – som er vores største busser – kan transportere helt op til 78 personer, og vores turistbusser kan klare alt fra 28 personer til 65 personer, så vi har helt sikkert en turist- eller dobbeltdækkerbus, der passer til dig og dine behov.

Vores vognpark er dog ingenting uden vores dygtige chauffører. De er både erfarne og imødekommende og står altid klar til at give jer en oplevelse i en turist- eller dobbeltdækkerbus. De tager sig godt af dig på turen og sørger for at I når trygt og godt frem til jeres destination, selvfølgelig til den aftalte tid, så I bare kan læne jer tilbage og nyde turen og udsigten fra bussen på vejen.

Kontakt os og bestil en dobbeltdækkerbus i dag

Har du spørgsmål til vores busser eller vil du gerne bestille en bustur i en dobbeltdækkerbus, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på  98 57 57 10 eller skrive til os på hadsund@pp-bus.dk – og så vender vi retur så hurtigt som muligt med svar og et skarpt tilbud. Vi glæder os til at sammensætte din næste bustur i en af vores dobbeltdækkerbusser!