Leje af bus fra professionel busudlejningsfirma i Hadsund og omegn

Vores busser er alle af nyere stand samt yderst komfortable at rejse med. Vi har busser i mange forskellige størrelser og varianter – derfor har vi mulighed for at tilpasse turen, så den opfylder netop jeres specielle ønsker og behov. Det bliver altså ikke lettere end leje af bus hos Fjordens Taxa & Busser i Hadsund.

Leje af bus gjort nemt og fleksibelt

Hos Fjordens Taxa & Bus tilbyder vi fleksibel busudlejning med alle vores busser i hele landet, så du kan komme trygt og godt fra A til B. Vi råder over en stor flåde af busser i forskellige størrelser, så vi har uden tvivl en bus, der passer til dine behov, både når du skal transportere små og større grupper. Når du køber leje af bus hos os, så planlægger vi hele turen. Du skal altså ikke tænke på andet end at læne dig tilbage og slappe af med dine gæster – og så sørger vi for, at I alle sammen kommer trygt og godt frem til jeres destination, selvfølgelig til den aftalte tid. Vi prioriterer nemlig komfort, kvalitet og en god pris. Det er busudlejning, du kan regne med!

Leje af bus hos Fjordens Taxa & Busser

Vi har som nævnt et stort udvalg af forskellige busser til busudlejning, som kan dække alle tænkelige behov for både små og store grupper:

Minibusser

Vi har mange minibusser, der kan rumme alt fra 1-19 personer. I disse busser kan vi også indsætte borde, så vores gæster kan samles til en snak eller et måltid i løbet af busturen. Vi kører Mercedes Sprinter minibusser med en masse luksus tilbehør, bl.a. klimaanlæg, stereoanlæg, køleskab og kaffemaskine. Læs mere om vores minibusser her.

Turistbusser

Vi råder over turistbusser i mange forskellige størrelser. De små kan transportere helt fra 37 personer og op til 64 personer. De egner sig derfor rigtig godt til både små og store grupper, foreninger, skoler, firmaer og meget andet. Læs mere om vores turistbusser her.

Dobbeltdækkerbusser

Vi har også nogle dobbeltdækkerbusser med plads til helt op til 82 personer, hvis du skal transportere den helt store gruppe. De er selvfølgelig udstyret med borde og endda skærme, så der er rig mulighed for at læne sig tilbage og nyde turen – især med den gode udsigt ud over landskabet. Læs mere om vores dobbeltdækkerbusser her.

Handicapvenlige busser

Vi har også handicapvenlige busser til kørsel af borgere med særlige behov. Vi har både små og store liftbusser udstyret med handicaplift og korrekt, lovpligtig bespænding og med skydedøre for nemmere indstigning. Læs mere om vores handicapbusser her.


Er du interesseret i leje af bus med chauffør? Kontakt os og lad os planlægge den helt perfekte bustur til dig. Du kan enten ringe til os på 98 57 57 10 eller skrive til os på hadsund@pp-bus.dk – og så vender vi tilbage med et godt tilbud på busudlejning hurtigst muligt.